1960


Opgericht in 1960 door de heer PeertsTopkwaliteit


Al meer dan 60 jaar ervaring in de sectorSierteelt


Azalea Indica, Photinia, Portugese Laurier en HortensiaWijnbouw


Wijngaard met meer dan 1000 wijnstokken
Over ons


Wat we doen in een notedop


Peerts Horticulture is een tuinbouwbedrijf te Lochristi, dat gespecialiseerd is in de sierteelt van Azalea IndicaPhotinia freseri ‘Red Robin’Prunus lusitanica (Porugese Laurierkers) en Hydrangea macrophylla (Hortensia).

Daarnaast biedt het bedrijf een heel ruim assortiment aan van bloeiende en groene potplanten voor zowel binnen als buiten op aanvraag.

Sinds 2020 is Peerts Horticulture actief in de wijnbouw onder de naam MAJU. Er zitten meer dan 1000 wijnstokken in de bodem. De MAJU-wijn is volop in ontwikkeling.
Kurt Peerts
Wat we aanbieden


Assortiment planten


Zowel groothandelaren als particulieren kunnen bij ons terecht


Azalea Indica


Op het eerste gezicht is een Azalea een klein struikje met grote opvallende bloemen. Door de rijke bloei en de grote verscheidenheid aan vormen biedt de plant veel variatie en decoratie in huis en tuin.


Photinia freseri ‘Red Robin’


Photinia, ook glansmispel genoemd, is een middelgrote blad houdende struik met compact opgaande en glanzende eironde bladeren, die eerst rood uitlopen en later donkergroen worden.


Portugese Laurier


De Portugese laurier is een haagplant met een schitterende uitstraling. Inmiddels kom je de Portugese laurier tegen in menig Vlaamse tuin, maar ook in de openbare ruimte. En elk jaar worden het er meer.Voor meer informatie over andere soorten, of een persoonlijke offerte, aarzel niet om contact op te nemen!
Het begin van een nieuw verhaal


Sinds 2020 is Peerts Horticulture actief geworden in de wijnbouw. Met meer dan 1000 wijnstokken in de grond en veel goesting, is een nieuw verhaal gestart.

Benieuwd naar meer? Wil je graag op de hoogte blijven?

Volg onze Facebook en Instagram pagina!